Izabela Vekaş este fata de la ştiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Izabela Vekaş
Izabela Vekaş

Arădeanca are un atestat de drujbistă şi carnet de tractorist şi nu se gândea că va ajunge prezentatoare TV.

Profil:

Născută: 9.05.1969, Gurahonţ, judeţul Arad
Familie: Necăsătorită
Studii: Master în Jurnalism
Job: Prezentator TV

Totul a început în anul 1990, când Izabela Vekaş a devenit colaborator al Televiziunii Arad, în cadrul emisiunii Forum Studenţesc. Această colaborare a durat patru ani, până când, la Televiziunea Arad, s-a organizat un concurs pentru postul de reporter. Un an a activat ca reporter la Radio Arad, iar din 1995 a devenit prezentatoarea jurnalului de ştiri. „Am terminat Liceul de silvicultură şi exploatări forestiere din Sebiş. De acolo am un atestat de drujbistă şi carnet de tractoristă. În acel moment nu mă gândeam că voi ajunge prezentatoare TV”, a spus Izabela Vekaş. Cu toate acestea, astăzi, Izabela este fata de la ştiri. Aşa o recunosc arădenii pe stradă.

Adoră ceea ce face

Cu un talent deosebit, Izabela s-a dedicat în totalitate jobului de reporter, încă din primele zile de activitate. „Mi-a plăcut de mică să fiu în centrul atenţiei, dar niciodată nu mi-am imaginat că o să ajung atât de departe. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi nu regret nicio clipă că am ales acest drum”, a explicat prezentatoarea de ştiri.

Cât e ziua de lungă, Izabela merge pe teren, participă la evenimente, stă de vorbă cu oamenii, iar mai apoi se întoarce în redacţie, unde se apucă din nou de muncă. Jurnalista spune că nu are o meserie uşoară, dar în zilele în care i se pare că ziua nu se mai termină de atâta lucru, se gândeşte la momentele plăcute care i le oferă acest job.

„E frumos pentru că intri în contact cu diferite persoane, pe care nu te-ai fi gândit niciodată că o să ajungi să le cunoşti. Îţi faci relaţii peste tot, iar oamenii ajung să te iubească pentru ceea ce eşti”, a mărturisit Izabela Vekaş. Anii de presă au clasificat-o ca fiind cea mai veche prezentatoare TV din oraş.

Întrebări şi răspunsuri

Ce mâncare îţi place?
Îmi plac fructele de mare pentru că îmi place foarte mult marea. Mai ales Marea Egee. În Grecia am mâncat cele mai bune fructe de mare.
Îţi place ceea ce faci?
Îmi place foarte mult meseria de jurnalist. Dacă nu-mi plăcea, poate că acum tăiam lemne cu drujba sau conduceam un tractor.
Ce sport practici?
Îmi place să joc tenis când vreau să mă relaxez şi îmi place să trag cu arma sau să mă dau cu kartul.
Ce părere ai de criza financiară din România?
Este rezultatul crizei mondiale şi nu-mi place că se prelungeşte în România.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite