Imagini şocante: Ospătar nenorocit de muşcătura unui client

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un client al unui club a reacţionat neaşteptat în momentul în care o femeie ospătar a vărsat ceaiul fierbinte pe el, mai exact într-o zonă mai delicată.  Acesta era însoţit de mai mulţi prieteni.

Nu este vorba despre un client oarecare, ci despre celebrul designer de bijuterii Adrian Haiduc, care în localitatea arădeană Nădlac şi-a prezentat anul trecut unul dintre recordurile lui.

Dar aici nu este vorba despre un record, ci despre furia acestuia care aflat într-un club timişorean s-a manifestat într-un mod ieşit din comun.

„Eu am avertizat-o că dacă nu curăţă o muşc, dar ea a crezut că glumesc”, spune Adrian Haiduc.

Click aici pentru poze!

image
image
image

Designerul nu a stat pe gânduri şi văzând că femeia blondă nu are de gând să cureţe a trecut la fapte de neimaginat. Acesta a prins-o pe fata şi a muşcat-o de fund spre uimirea ei şi a celor din jur.

Designerul era însoţit de mai mulţi prieteni care spuneau că speră că ospătarul afectat de gestul lui Haiduc să nu depună plângere la poliţie. Soţia lui era acasă în momentul în care Haiduc provoca dureri fetei blonde.

Acest incident s-a petrecut la nici o săptămână de când Adrian Haiduc s-a întors în ţară şi de când a fost acuzat de către Andreea Lutz că i-ar fi provocat fisuri anale.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite