FOTO Flori, ursuleţi, bijuterii şi obiecte handmade, la târgul de la Galleria, dar şi în cartierele Aradului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădenii pot vizita în acest weekend Târg de Mărţişor deschis la Galleria Mall. În cadrul acestuia vizitatorii vor fi întâmpinaţi de expozanţii a diferitelor produselor de sezon: aranjamente florale, obiecte handmade, produse apicole, dulciuri, felicitări, bijuterii.

„Prin organizarea şi găzduirea Târgului de Mărţişor, ne propunem să oferim o varietate cât mai amplă de produse, specifice sărbătorii şi în general acestui frumos sezon” a declarat Judit Antal, PR& Events Manager Galleria Arad.

Târgul va fi deschis până în data de 9 martie, între orele 10:00 şi 22:00, iar intrarea este liberă. 
De asemenea, arădenii pot cumpăra flori sau alte produse specifice zilei de 8 Martie de la tarabele etalate în cartierele Aradului. Anul acesta pentru închirierea unui loc pe domeniul public din Arad  au fost depuse peste 250 de cereri la Primărie.

Astfel, comercianţii se găsesc în zona centrală (Bulevardul Revoluţiei) în zona Staţiei CFR, dar şi în cartierele Micălaca (Aleea Borsec, Mioriţa), Aurel Vlaicu (UTA, Lebăda, Fortuna) şi Aradul Nou (zona Lanţul). Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local Municipal Arad, produsele specifice zilei de 8 Martie, pot fi comercializate până în data de 9 martie.

Vă mai recomandăm: Intrare liberă la  bazin pentru doamne şi domnişoare , de 8 Martie

Femeia, eterna poveste“, concert jazz   de 8 Martie. Ce spectacole ne pregătesc teatrele bucureştene de Ziua Femeii

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite