Femeie psiholog din Arad, terorizată sistematic de prietenii unui tânăr, stăpân de câine agresiv. „Primul pisic mi l-a ucis din plăcere, al doilea - din răzbunare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Psihologul arădean Ramona Pencea susţine că este hărţuită sistematic de către un grup de tineri din oraş. Femeia spune că întregul conflict a pornit după ce două pisici i-au fost omorâte de câinele unui tânăr care locuieşte în acelaşi cartier.

Psihologul psihoterapeut Ramona Pencea spune că unul dintre tinerii care o hărţuiesc este proprietarul câinelui care i-a sfâşiat pisicile. Pencea a postat imaginile cu tinerii care-i sună la uşă, înregistraţi cu camerele de supraveghere montate pe locuinţa personală, pe contul personal de Facebook, alături de mesajul:

„Poliţia sau Parchetul, faceţi ceva în cazul meu? Chiar doriţi să se întâmple ceva dramatic? Sau vreţi să-mi fac dreptate singură? Aştept opinia publică! Cine le ştie numele, părinţii, să mă contacteze”, este mesajul Ramonei Pencea. Psihologul spune că o pisică i-a fost omorâtă pe data de 12 iunie, iar cealaltă şase zile mai târziu.

Arădeanca adaugă că, de atunci, nu mai are linişte cu proprietarul câinelui şi cu prietenii lui, din cauza faptului că i-a făcut public numele pe Facebook. „Trec pe lângă casă, sună şi strigă: «Vasile, mai omori?»“, povesteşte Pencea.


image

Imagini surprinse pe camerele video 

„Primul pisic mi l-a ucis din plăcere, al doilea - din răzbunare, pentru că l-am identificat şi am scris pe Facebook. A zis ca a «scăpat» câinele din lesă, a venit la mine acasă cu bunica să spună ce a făcut, punând condiţia să opresc orice demers, eu l-am asigurat că nu doresc nimic de la el, ceea ce doresc e să recunoască, după care retrag plângerea; din păcate, bunica sa a decis pentru el. Nu a scăpat câinele, el punând câinele să ucidă... şi asta face, dar nu doar asta. Ca psiholog, atrag atenţia autorităţilor: acest comportament anti-social a creat probleme sociale. Orice fiinţă are valoare, faptele se pedepsesc. Faptele spun sau vorbesc despre cum gândim şi în ce valori morale credem. Nu cuţitul este vinovat de ucidere, ci acela care-l foloseşte, ca atare reţine că nu câinele este vinovat de uciderea celor doi pisoi”, declară Ramona Pencea.

image

Plângerile la Poliţie şi Parchet au fost depuse în zilele de 18 şi 21 iunie 2017. Este vorba despre Dosarul nr. 3227/ P/ 2017. Plângerile sunt pentru ameninţare, hărţuire şi legea specială 205/200.

Mai puteţi citi:

Imagini revoltătoare făcute publice pe internet. Un tânăr şi-a asmuţit Pitbullul pentru a ucide alte animale VIDEO

Pisica siameză a unei bătrâne, ucisă de un câine cu stăpân la Piteşti. Explicaţia halucinantă a proprietarului: „Pisica a atacat căţeaua şi i-a dat botniţa jos“

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite