Fabrica Arădeanca se pregătește să scoată o serie limitată a păpuşii Nadia, de 1 Iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii „Arădeanca” au spus că, faţă de prima păpuşă, noua Nadia va avea medalia câştigată la Montreal şi autograful gimnastei. Conducerea fabricii Arădeanca a convenit cu Fundaţia Nadia Comăneci pentru producţia acestei serii limitate de păpuşi.

Păpuşile care vor face parte din această serie limitată vor purta o reproducere fidelă a medaliei de aur câştigată de Nadia Comăneci la olimpiada de la Montreal, cu şnurul tricolor, dar vor avea şi autograful celei mai iubite gimnaste românce.

„Am discutat deja cu cei de la Fundaţia Nadia Comăneci şi am convenit să facem acest proiect şi să îl lansăm de 1 iunie 2010. Deja lucrăm la modelul medaliei, care va fi produs tot de noi”, a declarat Dana Neacşiu, directorul fabricii. Cât priveşte autograful, locaţia acestuia nu este încă stabilită.

10% din cifra de afaceri


„Luăm în calcul mai multe variante de amplasare a autografului, inclusiv ca acesta să fie pe o mini-cărticică agăţată de mâna păpuşii sau pe verso-ul medaliei”, a mai explicat directorul. Dana Neacşiu a mai declarat astăzi, pentru „Adevărul de Seară“, că din punctul de vedere al producătorului, exemplarele din această serie limitată nu vor fi mai scumpe. Până acum, pe poarta fabricii din Arad au ieşit peste 1.500 de ”păpuşi de nota 10”, toate destinate pieţei interne.

„Producem cam 500 de exemplare pe lună pentru a face faţă comenzilor pe care le avem din ţară. Distribuţia se face prin reţele de magazine, dar şi prin intermediul librăriilor din întreaga ţară”, a explicat directorul comercial al fabricii Arădeanca, Octavian Fânaţă. Acesta a mai spus că, în prezent, circa zece la sută din cifra de afaceri a fabricii, pe producţia internă, este realizată prin Păpuşa Nadia.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite