Cine este politicianul rănit grav după ce un bolovan desprins din munte a căzut pe mașina condusă de el FOTO

0
Publicat:

Consilierul județean din Arad, George Botizan, în vârstă de 34 de ani, este tânărul care se luptă în spital pentru viață după ce un bolovan s-a rostogolit peste mașina lui.

George era consilier județean FOTO arhivă personală
George era consilier județean FOTO arhivă personală

Piatra de mari dimensiuni s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din față a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu o autoutilitară.

La fața locului a fost solicitat și elicopterul.

„Victima prezintă traumatism toracic și bazin. Este transportată la UPU Arad de către ESA Caraș”, au spus cei de pe Ambulanță.

Incidentul s-a petrecut în data de 27 mai 2024, în jurul orei 18.00. Atunci polițiștii orașului Sebiș au fost sesizați despre un eveniment rutier, în care, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N79/A, a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt bărbat.

„Din cercetări s-a stabilit că, un bolovan s-ar fi dislocat de pe un versant, avariind partea din față a autoturismului, fapt care ar fi dus la coliziunea cu autoutilitara. În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit, fiind transportat la spital de echipajele medicale. Testarea cu aparatul alcooltest a șoferului autoutilitarei a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului, șoferului autoturismului urmând a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal, întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Colegii de partid spun că se roagă pentru el: „Ne rugăm pentru sănătatea colegului nostru, consilierul județean George Botizan care se află în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad în urma unui accident teribil. Gândurile noastre se îndreaptă spre familia lui George și sperăm că aceștia vor fi binecuvântați cu vești bune cât mai curând! Aveți grijă de voi! Doamne ajută!”.

În spetembrie 2020, atunci când a candidat pentru funcția de consilier județean tânărul a postat și un mesaj:

Numele meu este George Botizan, am 30 de ani și sunt de profesie economist. Lucrez în cadrul Primăriei Buteni și sunt președintele asociației EDU Buteni. Fac parte din Generația Altfel și candidez în echipa Partidului Național Liberal pentru funcția de consilier județean. Îmi propun ca alături de domnul președinte Iustin Cionca să continuăm dezvoltarea infrastructurii și educației pe zona Văii Crișului Alb, precum și să ajut la promovarea producătorilor și meșteșugarilor locali”.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite