Ce trebuie să facem pentru a arăta bine în costum de baie

0
0

Un cosmetician arădean dezvăluie care sunt secretele pentru a arăta bine în costum de baie. Loredana Bundiş spune că în ultimii ani frumuseţea a devenit sinonimă cu a fi slabă, ceea ce nu este neapărat adevărat.

Cosmeticiana spune că în zilele noastre se pune accent pe corp, nu pe persoană, pe aspectul exterior şi puterea de a fi inaltă şi subţire în mod excesiv, ceea ce poate fi dăunător.

„Doamnelor, sunteţi minunate aşa cum sunteţi, însă mereu este loc de mai bine. Vara fiind anotimpul vacanţelor la mare şi munte m-am gândit să vă ofer câteva sfaturi pentru a arăta perfect în costumul de baie. Sfaturi pentru a fi prieten cu soarele. Pentru a avea un corp tonifiat şi ferm trebuie încă din timp sa frecventăm sălile de sport, dacă nu zilnic, măcar de două ori pe săptămână. În ultimii ani, celulita a devenit duşmanul numărul 1 al pielii, iar pentru a scăpa de aspectul cojii de portocale trebuie să aplicăm diverse metode cum ar fi: masajul cu creme speciale, sportul, împachetări şi nu în ultimul rând dieta”, spune Loredana Bundiş (foto jos).

Aceasta mai afirmă că epilarea este şi ea foarte importantă atunci când vrem să avem o piele fină fără iritaţii.

image

„Folosim ceara de unică folosinţă şi pasta de zahăr pentru înlăturarea părului de pe corp care în bătaia razelor de soare este foarte inestetic. Înainte de expunerea la soare trebuie să aplicam pe tot corpul un  peeling pentru înlăturarea celulelor moarte de pe suprafaţa corpului. Dieta şi apa ocupă şi ele un rol important în a arăta bine în costum de baie. Toate astea trebuie aplicate din timp pentru un efect maxim”, mai agaugă cosmeticiana.

De asemenea, Loredana Bundiş mai spune că atât faţa, cât şi corpul trebuie protejate cu creme şi loţiuni cu factori de protecţie în funcţie de tipul de piele al fiecărui individ. „Costumul de baie trebuie şi el ales cu atenţie în funcţie de formele corpului fiecăruia”, încheie arădeanca.

Vă mai recomandăm: Avocado, alternativa la produsele cosmetice pentru păr şi piele

Are 50 de ani, dar arată ca o adolescentă: masca facială străveche care îi menţine pielea tânără
 

Arad


Ultimele știri
Cele mai citite