Atentate la Bruxelles. Arădean care locuieşte în Belgia: „Trebuia să merg la aeroport la 9.30 să îmi aştept un prieten chiar acolo unde a explodat bomba“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arădeanul Laurenţiu Gavra, care locuieşte împreună cu familia, la Bruxelles, spune că a avut mare noroc că a scăpat de atentate, deoarece nu a pornit mai devreme spre aeroport, unde trebuie să-şi aştepte un prieten.

Arădeanul Laurenţiu Gavra spune că trebuia la ora 9.30 să meargă la aeroport, însă când a auzit ce se întamplă a rămas acasă.

„Trebuia să merg la aeroport, la 9 jumate, după un prieten. Venea de la Bucureşti. El spunea să îl aştept acolo, sus, la plecări că este mai simplu. Poate mă tenta să iau o cafea cât îl aşteptam. Chiar acolo a explodat. La plecări e cel mai aglomerat, la ora 8.30, şi exact acolo a avut loc. Eu am avut noroc. Prietenul meu a aterizat la Amsterdam”, spune arădeanul Laurenţiu Gavra.

Acesta spune că în momentul de faţă în Bruxelles este ca la război: poliţie, armată, oameni disperaţi. „Un lucru este cert. Nu o să mai avem liniştea pe care o aveam până acum”, spune Laurenţiu.

Angajaţii instituţilor au fost evacuaţi, iar pe stradă trec maşini de urgenţă cu sirene. La portavoce se spune „La o parte”.

convorbire telefon

Două explozii au avut loc marţi dimineaţă pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Potrivit presei belgiene, cel puţin 27 de persoane au murit, iar 35 au fost rănite. Alte deflagraţii au avut loc la trei staţii de metrou din apropierea instituţiilor europene.

[<a href="//storify.com/Alinavasile/atentate-teroriste-la-bruxelles" target="_blank">View the story "Atentate teroriste la Bruxelles " on Storify</a>]

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite