Aradul merge la Târgul de Turism al Moldovei. Oferă vacanțe surprinzătoare, dar și locuri de muncă în Zona Liberă Curtici

0
Publicat:

Aradul va participa la Târgul Național de Turism al Republicii Moldova, unde Consiliul Județean Arad va promova oportunitățile de angajare în zonele industriale și în Zona Liberă Curtici-Arad.

Municipiul Arad FOTO Consiliul Județean Arad
Municipiul Arad FOTO Consiliul Județean Arad

Târgul de la Chișinău va avea loc în perioada 6-9 aprilie a.c. Vom fi prezenți acolo pentru că e important să căutăm prin orice mijloace forță de muncă pentru companiile arădene, dar în același timp să creștem vizibilitatea universităților arădene. Republica Moldova este partenerul nostru strategic, acolo suntem înfrățiți cu trei raioane, și vom profita de această ocazie să propunem și aducerea la Arad a unor funcționari care să se specializeze în scrierea și managementul proiectelor europene, în relații publice, și noi, la rândul nostru, să învățăm de la ei orice poate contribui la funcționarea mai eficientă a instituțiilor arădene”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

La ediția din acest an a Târgului Național de Turism al Republicii Moldova, invitata specială este Georgia, căreia organizatorii i-au alocat un stand lângă cel al Aradului, în centrul pavilionului expozițional.

Zona Liberă Curtici Arad, în apropiere de patru puncte vamale 

Aradul este un județ cu multe atracții și încărcat de istorie, care merită descoperit.

Zona Liberă Curtici Arad este singura zonă liberă amplasată în partea de vest a ţării, pe un coridor rutier pan-european, în apropierea a patru puncte vamale.

Se întinde pe o suprafaţă de 84 de hectare şi este împărţită în două platforme: 1. platforma Curtici, amplasată în vecinătatea oraşului Curtici (cel mai important nod de cale ferată care asigură tranzitarea Est-Vest pe magistrala Paris – Istanbul), la o distanţă de 15 km de municipiul Arad; 2. platforma Aeroport, amplasată în vecinătatea Aeroportului Internaţional Arad şi a Terminalului Cargo.

Zona Liberă Curtici Arad oferă utilizatorilor ei o infrastructură dezvoltată formată din: reţea de apă potabilă, reţea de energie electrică, canalizare pluvială, canalizare menajeră, reţea de telecomunicaţii, acces internet, iluminat exterior, drumuri de incintă, drumuri pentru camioane, acces la drumurile naţionale.

În plus, Aeroportul Internaţional Arad, în vecinătatea căruia se află platforma Aeroport a Zonei Libere, pune la dispoziţia utilizatorilor Zonei un terminal Cargo ultramodern, cu platformă de deservire şi parcare auto, pentru trafic greu, precum şi acces la platforma de deservire avioane de marfă.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite