Victor Drăguşin vrea un nou mandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Drăguşin – Uniunea Social Liberală (USL: PSD – PNL + PC). Inginer, 50 de ani. Şi-a început cariera politică în luna mai a anului 1995 ca membru la PDSR. Un an mai târziu a fost ales secretar executiv al organizaţiei PDSR Alexandria, funcţie pe care o deţinut-o până în 2000. În prezent este vicepreşedinte al organizaţiei PSD Alexandria şi membru în Biroul Executiv al organizaţiei Judeţene PSD.

În administraţia publică locală este de 12 ani.  În anul 2000 a reuşit să prindă un post de consilier local, ocazie cu care a fost numit viceprimar al Municipiului Alexandria. Funcţie pe care a deţinut-o timp de două mandate, până în 2008 când a fost ales primar al Alexandriei. Din 2002 este membru în Adunarea Naţională Bisericească, reprezentant al Episcopiei Alexandriei şi Teleormanului.

Victor Drăguşin este al doilea pe buletinul de vot.

Ceilalţi candidaţi pentru primăria Alexandria sunt: 1. Eugen Jieanu – UNPR, 3. Ionel Iana (APT), 4. Dumitru Toader (PRM) şi 5. Stelică Tălpigă (PP - DD).

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Teleorman despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite