UPDATE FOTO VIDEO Un microbuz cu opt oameni s-a răsturnat în Teleorman. A fost activat planul roşu de intervenţie. Trei persoane rănite, duse la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Microbuz răsturnat în Teleorman  FOTO: ISU Teleorman
Microbuz răsturnat în Teleorman  FOTO: ISU Teleorman

Un microbuz cu opt oameni s-a răsturnat la ieşire din localitatea Bujoreni, judeţul Teleorman, în jurul orei 5.00. A fost activat planul roşu de intervenţie. În urma accidentului au fost rănite trei persoane care au fost transportate conştiente la spital.

UPDATE 7.40 Din primele cercetări, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor IPJ Teleorman, şoferul microbuzului ar fi evitat o maşină ce s-ar fi angajat într-o depăşire neregulamentară şi s-ar fi răsturnat. Autoturismul care ar fi făcut respectiva depăşire nu a fost încă identificat.

Ştire iniţială

‪Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, a fost activat planul roşu de interventie începând cu ora 5.04 în localitatea Bujoreni deoarece un microbuz s-a răsturnat. Din primele informaţii, în microbuz erau 11 victime, iar două dintre ele ar fi fost încarcerate.

„La faţa locului intervin: 3 autospeciale, o descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 24 de pompieri, 6 ambulanţe de la serviciul Judeţean de Ambulanţă - una cu medic - şi mai multe echipaje de la poliţie“, declara Dragomir.

După 40 de minute de la producerea accidentului, s-a aflat că în microbuz erau 8 victime, neîncarcerate, dintre care două ar fi mai grav rănite.

În jurul orei 6.00 se ştia că în microbuz au fost 8 pasageri - 7 bărbaţi şi o femeie. „În urma accidentului, trei persoane au fost rănite - doi bărbaţi şi o femeie -, acestea fiind preluate de SAJ si SMURD. Acestea sunt conştiente, stabile si cooperante, urmând a fi transportate la Spitalul din Alexandria. Începând cu 5.43 s-a dezactivat planul roşu de intervenţie“, preciza Gelu Dragomir.

Imagini şi video de la locul accidentului FOTO: ISU Teleorman

   

accident cu 8 victime teleorman foto isu teleorman
accident cu 8 victime teleorman foto isu teleorman
accident cu 8 victime teleorman foto isu teleorman
Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite