Un poliţist teleormănean drogat şi băut a furat maşina unui curier pentru a ajunge acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist drogat si baut FOTO Impact News
Poliţist drogat si baut FOTO Impact News

Un agent de poliţie din Teleorman este cercetat penal pentru mai multe infracţiuni.Omul legii este acuzat că a furat o maşină pentru a ajunge acasă, dar şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Incidentul s-a petrecut la 6 dimineaţa, când poliţistul de 27 de ani a dorit să plece acasă de la o petrecere. Cum nu avea cum, a furat maşina unui curier care livra mâncare. Agentul a fost urmărit şi oprit în trafic chiar de colegii lui, după ce parcursese aproximativ cinci kilometri, conform Digi24.  

Omul legii a fost testat pentru consum de alcool şi droguri, iar ambele teste au fost pozitive, spun anchetatorii. Poliţistul a fost dus la IML pentru a i se preleva probe. Din primele informaţii, el avea o alcoolemie de 0,35 miligrame în aerul expirat şi ar fi consumat heroină.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal. În prezent el este în libertate, dar va fi chemat la audieri. Totodată, faţă de el a fost dispusă şi cercetarea disciplinară, nemaiavând voie să lucreze momentan ca agent în teren.

Vă mai recomandăm:

 

Artişti în temniţele comuniste. Drama pictorului care a fost condamnat la 20 de ani. „După eliberare, la Forţele de muncă mi-au spus: «Du-te de unde ai venit»“

   

Cosmin Năsui, istoric şi critic de artă: „După eliberare din temniţa comunistă, mulţi artişti au activat incognito, ca o motivaţie de a trăi“ 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite