Se caută bucătari, ospătari sau barmani. Salariu de peste 2.100 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bucătar, ospătar sau barman în Germania câştigă de trei ori mai mulţi bani decât un doctor în România! Cunoscătorii de limbă germană care se pricep la una din cele 3 meserii amintite mai sus îşi pot schimba viaţa printr-un contract de muncă în Germania.

În luna septembrie este organizată selecţia persoanelor care doresc să desfasoare o activitate sezonieră, pe teritoriul Germaniei, începând cu luna aprilie a anului 2014.

Sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate: 40 posturi bucătar, 30 posturi personal de serviciu, 30 posturi ospătar şi 30 posturi barman, cu salarii cuprinse între 1.500-2.150 euro/lună, în funcţie de calificare şi experienţa profesională.

Condiţia principală în vederea participării la selecţie este cunoaşterea limbii germane, corespunzător scării de autoevaluare, realizată de Consiliul Europei şi în funcţie de tipul postului solicitat.

Persoanele care îndeplinesc condiţiile de aplicare se pot adresa Consilierului EURES din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, pentru a fi înregistrate în baza de date.

Candidaţii invitaţi trebuie să aibă la ei în momentul prezentării la selecţie un CV model Europass în limba germană, cu fotografie, precum şi formularul de aplicare (Bewerbung), tipizat al ZAV Bonn.

Pe aceeaşi temă:

Suntem în top: Teleormanul ocupă locul 2 pe ţară în privinţa şomerilor

Criza locurilor de muncă şi marea migraţie europeană: şomajul în rândul tinerilor, o ameninţare pentru UE

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite