Replica unui poliţist de la 112 pentru un bărbat din Teleorman: „Băi, Lache!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul susţine că a sesizat în scris Inspectoratului de Poliţie modul în care poliţistul a răspuns la apelul de urgenţă.

Incidentul s-ar fi petrecut miercuri, 22 ianuarie, când un bărbat a apelat serviciul de urgenţă la numărul 112 pentru a anunţa că pe o stradă din municipiul Alexandria este o femeie care se aruncă în faţa maşinilor.

„Am sunat la 112 să le spun că pe strada Cuza Vodă din Alexandria e o femeie care se aruncă în faţa maşinilor. Am fost transferat către un domn poliţist care m-a întrebat de ce nu am oprit maşina, să o conving eu pe doamna aceea cu probleme să părăsească carosabilul. I-am spus că nu e asta treaba mea, ci a Poliţiei. Apoi a ridicat tonul, mi-a spus că nu e treaba dansului să consilieze persoane cu probleme psihice. M-am enervat şi l-am întrebat cum se numeşte. A refuzat să răspundă, apoi mi-a spus Băi, Lache!. Da. Poliţistul de la 112 mi-a spus Băi, Lache! şi a închis”, spune apelantul, citat de publicaţia Liber în Teleorman.

Bărbatul a sesizat comportamentul neadecvat al poliţistului, cerând IPJ Teleorman să-ipună la dispoziţie convorbirea telefonică.

De cealaltă parte, reprezentanţii Poliţiei Teleorman spun că au ascultat înregistrarea şi ceea ce susţine apelantul nu se confirmă. Poliţiştul nu i-ar fi spus „Băi, Lache” ci „OK”.

„Apelul a fost direcţionat către poliţia Alexandria, iar conducerea a ascultat convorbirea, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public, si spune că apelativul nu a fost folosit. De fapt, poliţistul i-a spus cetăţeanului “OK”. În acest moment, se verifică situaţia apărută în spaţiul public şi nu ştim ca cetăţeanul să fi făcut plângere, dar pe înregistrare nu apare apelativul în cauză.”, au declarat reprezentanţii IPJ pentru Ziarul Liber în Teleorman.

Pe aceeaşi temă:

Un codalb, cea mai mare acvilă din Europa, a fost împuşcat cu alice în Teleorman

VIDEO Circ în maşina poliţiei făcut de un şofer beat. „Vreu să mă filmeze şi pe mine cineva”

VIDEO Fată de 14 ani bătută şi dezbrăcată într-un magazin de haine. Cum au umilit-o vânzătoarele care au prins-o la furat

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri