Peste 1600 de absolvenţi teleormăneni au intrat în emoţiile bacalureatului de toamnă

0
0
Foto arhiva
Foto arhiva

1664 de absolvenţi de liceu din Teleorman s-au înscris la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an. Fiecare candidat va susţine proba pe care a picat-o la examenul din vară, restul notelor echivalându-se.

Probele scrise au început, astăzi, testarea la limba şi literatura română. Testările vor continua marţi cu examenul la limba şi literatura maternă, miercuri cu proba obligatorie a profilului şi vineri cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an, în Teleorman , au fost organizate şapte centre de examen : Liceul teoretic ” Constantin Noica”, Liceul teoretic ” Al. I Cuza”, Liceul tehnologic nr. 1 Alexandria, Colegiul Naţional Anastasescu, Liceul tehnologic ” Virgil Madgearu” Roşiorii de Vede, Liceul tehnologic ” Sf. Haralambie” Turnu Măgurele şi Liceul teoretic Videle.

Lucrările elevilor vor fi corectate în două centre de evaluare stabilite la Şcoala gimnazială ” Ştefan cel Mare” şi Liceul Pedagogic ” Mircea Scarlat” din Alexandria.

După prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an, promovabilitatea în Teleorman a fost de 45,27%, mai mult de jumătate dintre candidaţi ratând examenul maturităţii.

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite