Migrări politice în judeţul lui Dragnea Trei primari au trecut la PSD pentru ca locuitorii comunelor lor să prospere, să aibă drumuri şi utilităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarii vin de la PDL şi PNL
Primarii vin de la PDL şi PNL

Trei primari, un liberal şi doi democrat- liberali din Teleorman au trecut la PSD. Edilii din comunele Rădoieşti, Gălăteni şi Beuca au decis să treacă în barca social-democraţilor cu convingerea că numai aşa îşi vor duce la îndeplinire obiectivele propuse în campania electorală din 2012. Toţi cei trei primari se bazează pe sprijinul  noului lor şef pe linie de partid, Liviu Dragnea, actualul ministru al Dezvoltării Regionale.

Anunţul privind trecerea primarilor de la PNL şi PDL la  organizaţia PSD a fost făcut de Adrian Gâdea, vicepreşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat şi preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. ”De astăzi, trei colegi primari, care  în iunie 2012 au fost aleşi pe listele altor partide, au hotărât să se alăture echipei PSD Teleorman. Este vorba despre George Cernea, primarul comunei Gălăteni, domnul Ion Cioacă, primarul comunei Rădoieşti şi domnul Grigore Aurelian, primarul comunei Beuca. Nu aş vrea să  se înţeleagă că PSD-ul are ca scop aducerea de primari de la alte partide, însă avem porţile deschise pentru toţi care care doresc să ne fie alături şi să ne susţină. Suntem un partid deschis şi dacă oamenii doresc să ne fie alături şi să ne susţină sunt bineveniţi”, a declarat Adrian Gâdea.

Despre noii veniţi în partid, Gâdea a avut numai cuvinte de laudă: ”Sunt primari cu experienţă, cu expertiză, oameni de valoare care ştiu să facă administraţie”.  Cu prilejul anunţului legat de migrarea celor trei edili către PSD, Adrian Gâdea nu a uitat să le amintească acestora că, de astăzi, se pot baza pe sprijinul lui Liviu Dragnea cel care ocupă funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale.

 ”Îi asigur că, de astăzi, vor avea sprijinul echipei PSD Teleorman, vor avea sprijinul domnului preşedinte Liviu Nicolae Dragnea. Sigur, ne vom ajuta unul pe celălalt ,iar la sfârşitul mandatului să ne putem bucuram împreună de cât mai multe rezultate”, a mai spus Gâdea.

Edilii care au decis să părăsească organizaţiile pe listele cărora au câştigat alegerile în 2012  şi-au motivat mişcarea spunând că numai aşa îşi vor putea duce la îndeplinire obiectivele propuse. 

Sprijinul lui Dragnea, argumentul suprem al mişcărilor

” Am ales să vin alături de această echipă a PSD pentru că reprezint o comunitate care îşi doreşte foarte mult să facem şi noi ceva în această localitate. De câte ori am apelat la domnul vicepremier Liviu Dragnea, la domnul Gâdea (nr. preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman) nu s-a pus problema să nu fiu servit. Sunt alături de PSD şi voi fi alături de PSD, pentru  totdeauna” a spus George Cernea, primarul din Galateni, care a părăsit PDL-ul.

” În 2012 am avut un program pe care ni l-am propus să- l realizăm. Am apelat la actualul vicepremier Liviu Dragnea să ne sprijine. Dacă am găsit înţelegere, am ales să merg alături de Partidul Social Democrat”, a spus şi primarul din Beuca, Aurelian Grigore

”Nu am fost de acord cu ruperea USL” 

În ceea ce îl priveşte pe edilul care părăseşte PNL-ul, aceasta recunoaşte că la baza deciziei a stat ruperea USL. ” Nu am nimic de reproşat conducerii PNL Teleorman. Este decizia mea. Nu am fost de acord cu ruperea USL”, a spus Ion Cioacă, edilul din Rădoieşti.  Acesta a adăugat că speră să-şi ducă la îndeplinire obiectivele propuse în 2012, cu sprijinul PSD : ”Am  hotărât să mă alătur definit organizaţiei  PSD şi să-mi fac treaba aşa cum mi-am făcut-o  şi până acum, urmând ca domnia sa (n.r preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman) să mă sprijine în obiectivele pe care mi le am propus personal şi în obiectivele pe care  le- am propus împreună pentru ca locuitorii comunei  Rădoieşti să prospere, să avem  un trai civilizat, drumuri şi utilităţi pentru acest timp al mileniului III”, a spus edilul din Rădoieşti, Ion Cioacă.

Se aşteaptă episodul doi

Întrebat dacă vor mai exista astfel de mutări, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea a lăsat de înţeles să se aşteaptă şi un al doilea episod de migrare către PSD: ”Suntem un partid deschis.  Dacă oamenii doresc să ni se alăture, sunt bineveniţi”

Organizaţia PSD Teleorman are acum 47 de primari, ceea ce înseamnă jumătate din numărul edililor din judeţ.

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite