Liviu Dragnea: “este ciudat să votez pe altcineva la Consiliul Judeţean Teleorman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea a votat în Turnu Măgurele alături de candidatul USL pentru funcţia de prerşedinte al CJ Teleorman foto: Claudiu Dumitrache
Liviu Dragnea a votat în Turnu Măgurele alături de candidatul USL pentru funcţia de prerşedinte al CJ Teleorman foto: Claudiu Dumitrache

După 12 ani petrecuţi la şefia Consiliului Judeţean Teleorman, scaunul lui Liviu Dragnea va fi ocupat, la finalul acestei zile, de către o altă persoană. Vicepremierul a venit special de la Bucureşti pentru a vota. Pe Liviu Dragnea îl încearcă un sentiment ciudat că nu se regăseşte pe liste şi votează o altă persoană decât pe el pentru şefia Consiliului Judeţean Teleorman.

339.400 de persoane se află pe listele electorale permanente ale alegerilor parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Unul dintre aceştia este şi vicepremierul, Liviu Dragnea. El a lăsat pentru o zi treburile de la Guvern şi a venit în judeţul de domiciliu pentru a-şi vota urmaşul.

După ce şi-a exercitat dreptul de vot, Liviu Dragnea a declarat că se simte destul de ciudat să pună ştampila pe o altă persoană pentru funţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

“Mă încercă un sentiment ciudat ca după 12 ani să votez pe altcineva la Consiliul Judeţean Teleorman”, a declarat vicepremierul la ieşirea de la urne.

Alegerile parţiale pentru preşedinţia CJ Teleorman au loc ca urmare a alegerii lui Liviu Dragnea în funcţia de deputat.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, la alegerile locale parţiale se înfruntă opt candidaţi. Adrian Gâdea din partea USL, de profesie jurist, preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Teleorman, Constantin Amariei, reprezentând PDL – professor şi fost Inspector Şcolar General, Aurel Voicu de la Partidul Verde - pensionar, Andrei Burcină - Partidul Naţional Democrat Creştin, Tudor Neagu de la PPDD, Mihai Pârvu Vişa din partea PRM, George Pîrjol – PNŢCD şi Sorin Andrei - Partidul "Totul pentru Ţară".

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite