Interceptări din ziua referendumului Convorbire între Liviu Dragnea şi Valentin Boboc, deputat USL :„Să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi!”

0
0
Foto arhiva
Foto arhiva

Pe lângă numele lui Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul Referendumului, în rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, apar şi alte nume de teleormăneni cunoscuţi. Printre persoanele cu care Liviu Dragnea a avut convorbiri în ziua referendumului se numără deputatul USL, Valentin Boboc

Liviu Dragnea a fost trimis, astăzi, în judecată în dosarul legat de fraudarea referendumului. Alături de vicepremier, sunt acuzate alte 75 de persoane din Teleorman, Gorj, Vrancea. În rechizitoriul care are 44 de capitole apar si interceptări telefonice cu discuţiile purtate de fostul preşedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea, în ziua referendumului.

La ora 20:40, Dragnea îl sună pe Valentin Gabriel Boboc, deputat PSD de Teleorman

Boboc: Da, să trăiţi!

Dragnea: Băi ... Vali, văd că Victor (n.n.: Victor Drăguşin, primarul Alexandriei) are telefonul închis, aveţi decât 38% prezenţă în Alexandria ... (Trebuie remarcat că ulterior acestei convorbiri, prezenţa la vot consemnată în municipiul Alexandria la închiderea urnelor după aproximativ 2 ore a crescut semnificativ, de la 38% la 52,32%).

Boboc: Ştiu, şefu’! Din casă în casă, uite, acum sunt prin zona asta pe la Agricol, pe aici ... din casă în casă o iau ...

Dragnea: Aşa!

Boboc: Dar au început să vină, acuma au început să vină. Au fost la ţară.

Dragnea: Băi, am înţeles, dar organizaţi-vă să mi-i aduceţi pe toţi la vot, băi! Îi legaţi, îi luaţi în braţe ...

Boboc: Asta le facem, batem din uşă în uşă! Din uşă în uşă am luat-o pe toate străzile!

Dragnea: Luaţi-i, mă, rugaţi-i frumos. Dar e toată lumea împânzită în oraş?

Boboc: Da, şefu’, toţi îi am peste tot.

Dragnea: Liberalii?

Boboc: Aicea ... îi certai niţel, asta făceam când m-aţi sunat dumneavoastră, că ei au dus pe la ţară şi le-am zis să-i adune pe toţi de la ţară (n.n.: cu referire la militanţii liberali) că acolo s-au cam terminat, hai să îi aducem pe toţi încoace, în oraş.

Dragnea: Zi, mă, să îi aducă în oraş, mă!

Boboc: Păi, asta ... şi că zise că îi aduce pe toţi în oraş acuma.

Dragnea: Bine, bine!

Mai multe - Alexandria

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite