Inconştienţa şi teribilismul se plătesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 13 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a condus un moped fără a poseda permis şi fără a purta cască de protecţie. Lipsa experienţei şi-a spus cuvântul şi într-o clipă de neatenţie a pierdut controlul asupra mopedului pe care îl conducea, a derapat şi a căzut în afara părţii carosabile.

Inconştienţa unor părinţi se poate termina prost atât pentru odraslele lor, dar şi pentru ceilalţi participanţi la traficul rutier. Tot mai mulţi copii sunt lăsaţi să conducă mopede deşi nu deţin permise de conducere. Un astfel de exemplu vine din Roşiorii de Vede acolo unde un copil de 13 ani a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu scuterul.

Nefericitul accident s-a petrecut pe DJ 504B în localitatea Drăgăneşti de Vede, la ora 1 şi 5 minute. Minorul de 13 ani din Roşiorii de Vede a fost rănit grav după ce a pierdut controlul asupra mopedului pe care îl conducea fără drept, a derapat şi a căzut în afara părţii carosabile.

El conducea mopedul fără a poseda permis de conducere şi fără a purta cască de protecţie. Victima a fost transportată şi internată la spital, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Pe aceeaşi temă:

La un pas de moarte. Un tânăr băut şi fără permis pentru scuter, implicat într-un accident rutier

ITP-ul, obligatoriu şi pentru motociclete şi mopede, din 2016, respectiv 2018. UE înăspreşte şi ITP-ul pentru maşini

Accident rutier în centrul Hunedoarei provocat de un tânăr mopedist

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite