FOTO/VIDEO Whisky-ul din ... fundul curţii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Teleorman, se falsifică orice, de la ace de siguranţă, până la bancnote şi mai nou băuturi alcoolice „rafinate”. Dacă până de curând exista vorba, atunci când un produs avea o calitate mai proastă că este fabricat pe vas, de astăzi zicala poate fi schimbată cu “made in Mârzăneşti”. De ce „made in Mârzăneşti? Pentru că acolo, un cetăţean avea o “fabrică” de băuturi alcoolice fine şi foarte fine.

Poliţiştii au găsit mai multe instalaţii artizanale de fabricat alcool şi sute de litri de băuturi spirtoase, coloranţi şi arome, precum şi ştampile pentru falsificarea unor documente, în gospodăriile mai multor teleormăneni.

Pe numele unui tânăr alexăndrean, de doar 24 de ani, oamenii legii au început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau cu marcaj necorespunzător, peste limita de 200 de litri băutură spirtoasă.

Click pe poze pentru GALERIE FOTO!

image

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare, la locuinţa tatălui celui aflat în vizorul poliţiştilor, un bărbat de 63 de ani din comuna Mârzăneşti, a fost descoperită o instalaţie artizanală folosită pentru distilarea alcoolului. Instalaţia are în dotare un bazin cu o capacitate de 1.000 litri, pompă şi furtun de descărcare a băuturilor fabricate din instalaţie. Au mai fost descoperite 150 de litri de alcool, esenţe de diferite arome, folosite pentru fabricarea băuturilor spirtoase.

Ulterior, aceştia au verificat şi locuinţa unei doamne, de 43 de ani din comuna Bujoreni, unde a fost descoperită cantitatea de 175 litri de băuturi spirtoase, cu arome diferite.

Totodată, a mai fost găsită cantitatea de 80 de litri de băuturi spirtoase şi la locuinţa unui bărbat în vârstă de 57 de ani din Furculeşti.
Pentru cei aflaţi în culpă se află în plină desfăşurare procesele de urmărire penală.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite