FOTO Ziua Poliţiei Române a fost sărbătorită şi la Alexandria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Poliţiei Române a fost sărbătorită, la Alexandria, printr-o serie de acţiuni organizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman. Pe platoul din faţa Casei de Cultură au fost expuse maşinile din dotarea IPJ, iar cei mici s-au jucat alături de mascaţi. Mai mulţi agenţi de poliţie au fost avansaţi astăzi în grad.

Copiii din Alexandria au putut vedea astăzi, de aproape, maşinile poliţiştilor, pistoalele, motocicletele şi alte dotări cu care oamenii legii îşi fac munca de zi cu zi. Cei mici s-au bucurat, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, de o expoziţie amenajată de platoul din faţa Casei de Cultură Teleorman. Sirenele maşinilor de poliţie au răsunat, la comanda copiilor, iar mascaţii au deschis uşile dubelor cu sunt transportaţi infractorii, doar pentru amuzamentul copiilor. 

Ziua Poliţiei a fost un prilej pentru cei mici să se joace şi cu câinele poliţist Bil, prezent şi el la manifestarea din faţa Casei de Cultură din Alexandria. 

Tot de Ziua Poliţiei Române, în cadrul unei şedinţe festive organizate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, 26 de ofiţeri şi 94 de agenţi care au îndeplinit stagiul minim avansării în grad profesional şi au îndeplinit şi celelalte condiţii au fost avansaţi în următorul grad profesional.

Şapte ofiţeri au fost avansaţi în următorul grad profesional înaintea îndeplinirii stagiului minim, pentru merite excepţionale în activitatea profesională. 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite