Fost jucător de Liga 1, plasat sub control judiciar. „Totul e un joc politic, nu sunt infractor”

0
0
Dănuţ Narcis Voicilă, fost fotbalist de Liga 1                                    FOTO: FB/Dănuţ Voicilă
Dănuţ Narcis Voicilă, fost fotbalist de Liga 1                                    FOTO: FB/Dănuţ Voicilă

Fostul fotbalist este acuzat de comiterea infracţiunii de instigare la delapidare în formă continuată. În apărarea sa, bărbatul spune că totul e „un joc politic”.

Dănuţ Narcis Voicilă (41 de ani) a fost plasat sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alexandria. Fostul jucător de fotbal este acuzat de instigare la delapidare în formă continuată. Iniţial, poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman l-au reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul este acuzat că ar fi determinat-o pe angajata unei firme să scoată bani din gestiune, bani pe care el i-ar fi jucat la aparate.

„În fapt, la data de 05.12.2019, bărbatul ar fi determinat-o pe angajata societăţii, casieră şi gestionară, să-şi însuşească bani din gestiunea firmei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi înmânat acestuia pentru a-i juca la un aparat tip slot machine”, spun poliţiştii.

Angajata care l-ar fi ajutat cu bani pentru aparate are 19 ani şi a fost plasată, de asemenea, sub control judiciar.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut-o iniţial pe tânără, fiind suspectată că ar fi delapidat peste 15.000 lei din banii societăţii angajatoare.

„În fapt, activitatea infracţională reţinută în sarcina suspectei constă în aceea că, în calitate de casier şi gestionar al unei societăţi comerciale cu profil jocuri de noroc, cu punct de lucru în Alexandria, la data de 05 decembrie 2019, şi-ar fi însuşit peste 15.000 lei din gestiunea societăţii şi i-ar fi înmânat unei persoane pentru a o juca la un aparat de jocuri electronice tip slot machine”, spun poliţiştii.

Imediat ce a scăpat din arestul Poliţiei, Dănuţ Voicilă a postat pe Facebook următorul mesaj: „Măi fraţilor nu mai trimite-ti mesaje urâte la adresa mea, că n-am făcut nicio infracţiune.Totul e un joc politic. Nu sunt infractor”.

Dănuţ Voicilă ( foto jos) a jucat la mai multe echipe de footbal din prima ligă românească: Gaz Metan, Oţelul Galaţi şi Astra Ploieşti.


                              Dănuţ Voicilă FOTO: Facebook Dănuţ Voicilă

Dănuţ Voicilă

Pe aceeaşi temă:

Familie bătută şi tâlhărită de trei necunoscuţii. Victimele au ajuns la spital

Replica unui poliţist de la 112 pentru un bărbat din Teleorman: „Băi, Lache!“ 

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri