Bărbați surprinși pe capota unei mașini, în timp ce îndreptau o armă către trecători VIDEO

0
Publicat:

Doi indivizi care circulau pe plafonul unei mașini, în Turnu Măgurele, au fost surprinși de doi jandarmi în timp ce amenințau cu o armă de tip airsoft trecătorii. Au încercat să fugă, dar au fost prinși de polițiști.

„În data de 28 mai, în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni”, precizează IJJ Teleorman.

Bărbații au fost filmați timp ce se aflau pe mașină. FOTO captură video IJJ Teleorman
Bărbații au fost filmați timp ce se aflau pe mașină. FOTO captură video IJJ Teleorman

Ce au făcut când și-au dat seama că sunt urmăriți 

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, jandarmii au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală. Au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și au transmis detalii despre zona în care mașina se deplasează.

„Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, mai precizează IJJ Teleorman.

Amintim că, în urmă cu doi ani, un scandal în trafic izbucnit în comuna buzoiană Mărăcineni, care s-a lăsat şi cu ameninţări cu arma, s-a încheiat cu reținerea unuia dintre protagonişti, un bărbat în vârstă de 36 de ani, care s-a ales și cu o amendă de 5.000 de lei.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite