Banii pentru cărţi au ajuns şi la profesorii din Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au primit cei 700 de lei de la Guvern peste 3500 de profesori din Teleorman. Banii provin din fonduri europene prin Programul ” Dezvoltarea carierei didactice”.

Banii pentru cărţi au ajuns în conturile profesorilor, în plină campanie electorală. Fiecare dascăl a primit 700 de lei, graţie programului “Dezvoltarea carierei didactice” finanţat din fonduri europene. 

Acordarea celor 700 de lei profesorilor face parte din Programul Operational Sectorial privind Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), privind proiectul "Dezvoltarea Carierei Didactice", prin intermediul caruia cadrele didactice vor primi suma de 150 de euro pentru a-si cumpara materiale auxiliare si a participa la cursuri de formare. Noul program este diferit de cel prin care profesorii primeau 100 de euro pentru cărţi, program sistat în urmă cu câţiva ani din lipsă de fonduri.

Spre deosebire de programul in care profesorii erau obligati sa justifice suma de 100 euro cheltuita pentru carti, de data aceasta cadrele didactice nu vor mai deconta cei 150 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite