Alegeri prezidenţiale 2014 Observatori la vot în Teleorman : ” Dacă nu ajungeam aici, nu credeam”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Trei observatori interni la alegerile prezidenţiale din Teleorman, acreditaţi din partea Asociaţiei ”România fără ei” au relatat pe Facebook ”evenimentele” suprinse într-o secţie de votare de la Botoroaga.

”2 alegatori în comuna Botoroaga, la ieşire din sectia de votare. Femeia catre întreaga comisie: "Na, poftim, am votat. Că nu voiam. Dar, m-o amenintat ca îi desface contractul daca nu votez”, a postat unul dintre observatori pe Facebook, în urmă cu 11 ore.

”Membra PRM a comisiei din sectia de votare copia separat pe o lista numele persoanelor care inca nu s-au prezentat la vot. Probabil cu intentia de a o comunica mai departe. Presedintele sectiei de votare o zareste. Vine politia, televiziunea. Circ. Caz penal. Tipete. Între timp, in toata agitatia, presedintele PSD local ajunge subit in sala si primeste niste foi pe la spate de la presedinte. Eh, atunci zarim noi Scenariu de film. Daca nu ajungeam aici, nu credeam...”, relatează, tot pe Facebook,  Ramona Bilic, observator în Teleorman din partea Asociaţiei ”România fără ei”.

La cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în Teleorman, s-au acreditat pentru a supraveghea procesul electoral, câteva sute de observatori.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite