Agresorul de 14 ani din Turnu Măgrele, arestat. Cel de 16 ani încă este căutat

0
Publicat:

Adolescentul de 14 ani acuzat că a agresat un tânăr de 17 ani, pe o stradă din Turnu Măgurele, a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Un mandat de arestare în lipsă a fost emis şi pe numele agresorului de 16 ani, pe care poliţiştii îl caută în continuare, a anunţat vineri IPJ Teleorman.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile  FOTO Shutterstock
Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO Shutterstock

În urma administrării probelor din dosar, instanţa a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de băiatul de 14 ani. De asemenea, a fost emis mandat de arestare preventivă în lipsă şi faţă de băiatul de 16 ani care se sustrage cercetărilor”, a informat IPJ Teleorman, arată Agerpres.

Băiatul de 14 ani a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, mai precizează sursa citată.

Un tânăr de 17 ani a fost agresat pe o stradă din Turnu Măgurele, miercuri dimineaţa, de doi adolescenţi, în vârstă de 14 şi 16 ani, în timpul unui conflict spontan.  

Conflict spontan izbucnit pe stradă

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman, incidentul a avut loc în jurul orei 4,00, când tânărul mergea împreună cu o fată pe o stradă din Turnu Măgurele, moment în care au fost opriţi de cei doi minori.

Între aceştia a izbucnit un conflict spontan, băiatul de 17 ani fiind agresat şi suferind mai multe leziuni. El s-a prezentat, iniţial, la unitatea medicală din municipiul Turnu Măgurele, ulterior fiind transportat la un spital din Bucureşti pentru investigaţii medicale.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite