Adolescentă de 15 ani, bătută într-un parc de două tinere. Ce spune Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva foto
Arhiva foto

Adolescenta a fost bătută într-un parc ziua în amiaza mare. Cele două agresoare au 14, respectiv 18 ani şi au fost identificate de Poliţie.

UPDATE Tânăra de 18 ani, acuzată de agresiune, a fost reţinută de poliţişti. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman transmite că joi, 20 ianuarie, poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Este vorba despre un eveniment care s-a petrecut cu o zi înainte, în jurul orei 13:00 – 13:30, într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede. Aici, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două  persoane .

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roşiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violenţă asupra tinerei de 15 ani”, transmite IPJ Teleorman.

De asemenea, poliţiştii spun că până la acest moment, fata bătută nu a depus plângere penală prealabilă, deşi a fost informată cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile.

„În prezent poliţiştii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun”, adaugă IPJ Teleorman.

Vă recomandăm şi: 

Procurorii DNA, despre Eugen Pîrvulescu: Pentru a invoca autoritatea pe care i-o conferă funcţiile deţinute, a menţionat că „ambulanţa e a sa”

PNL pune batista pe ţambal în cazul Pîrvulescu. Curiosul caz al liderului PNL Teleorman

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite