A crescut numărul dosarelor aflate pe masa procurorilor alexăndreni, a crescut şi numărul cauzelor cu autori necunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a prezentat raportul activităţilor desfăşurate de procurori în primul semestru din anul în curs. Astfel, cauzele înregistrate au crescut cu aproximativ 20%, faţă de perioada de referinţă din 2010 (6238 în 2011, faţă de 5212 anul trecut).

  Cei şase procurori care activează în acest moment în cadrul instituţiei fac tot posibilul să rezolve cât mai multe dosare, deşi volumul de muncă este enorm. „Volumul de muncă este mare, dar acum stăm bine, faţă de cum eram anul trecut. Acum suntem şase procurori, iar vara trecută, am fost într-o perioadă patru”, a spus prim-procurorul Victor Cristian Mitroi.
Au crescut şi cauzele cu autor necunoscut
Odată cu creşterea numărului total de dosare aflate pe masa de lucru a procurorilor alexăndreni, a crescut şinumărul cauzelor cu autori necunoscuţi (AN). Dacă anul trecut în primul semestru au fost 2078 de cauze, anul acesta numărul dosarelor cu AN este de 2692. „Înregistrăm un plus de 614 cauze. Cifra a crescut şi pe fondul numărului total de cauze înregistrate la parchet. Marea majoritate a faptelor care sunt în competenţa noastră sunt furturile, mai ales acum pe timp de criză”, a mai spus prim-procurorul Mitroi.

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite