926 de elevi teleormăneni vor primi ”Bani de liceu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Pe lista beneficiarilor programului naţional “Bani de liceu” pentru anul şcolar 2017-2018 se regăsesc 926 de elevi din Teleorman, potrivit datelor Ministerului Educaţiei. Numărul beneficiarilor este, anul acesta, cu 300 mai mic decât anul trecut.

Lista beneficiarilor a fost publicată de Ministerul Educaţiei luni, 30 octombrie, iar în perioada 28 octombrie-2 noiembrie pot fi depuse contestaţii, care urmează să fie soluţionate până pe 6 noiembrie.

Sprijinul financiar în valoare de 180 de lei se acordă lunar, elevilor din clasele IX-XII, care provin din familii al căror venit brut lunar pe membru de familie este de maximum 150 de lei.

Programul “Bani de liceu” este derulat de Ministerul Educaţiei şi se acordă elevilor pe toată durata cursurilor (cei din clasa a XII-a beneficiază de bani inclusiv pe timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat), suportul financiar fiind condiţionat de prezenţa la şcoală. Elevii pierd ajutorul  financiar  dacă acumulează  mai mult de 20 de absenţe nemotivate într-o lună.



Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite