23 de percheziții în București, Teleorman și alte două județe, într-un dosar cu infracțiuni economice VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, investigații criminale, criminalistică, arme explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale și ordine publică efecuează luni 23 percheziții în Capitală și trei județe.

Perchezițiile domiciliare au început la ora 6 și loc în București, în Teleorman și în alte două județe. 

„Astăzi, 20 martie, polițiști din cadrul structurilor de investigare a criminalității economice, investigații criminale, criminalistică, arme, explozivi și substanțe periculoase, acțiuni speciale și ordine publică din Teleorman efectuează 23 de percheziții domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară”, explică IPJ Teleorman.

Dosarul este instrumentat de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Percheziții. FOTO Captură video IPJ Teleorman
Percheziții. FOTO Captură video IPJ Teleorman

Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere.

„Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. La finalizarea acțiunii vom transmite un comunicat cu rezultatul perchezițiilor desfășurate”, precizează IPJ Teleorman”

AlexandriaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite