Zeci de persoane care au participat la o nuntă în comuna Bistra din Apuseni, internate cu toxiinfecţie alimentară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au ajuns la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară după ce au participat, sâmbătă, la o nuntă în localitatea Bistra din Munţii Apuseni. Acestea au fost internate la unităţi medicale din judeţele Alba şi Cluj. Un caz similar s-a produs acum doi ani, tot în urma unei nunţi organizate în acelaşi local la Bistra.

Din primele informaţii, la Secţia de Boli Infecţioase din Alba Iulia au fost internate, până duminică, în jurul orei 15,30, patru persoane, însă mai erau aşteptaţi pacienţi care urmau să fie transferaţi cel mai probabil de la spitalul din Cîmpeni. Alţi nuntaşi au ajuns la spitale din Cluj. Potrivit unor surse medicale, cazurile înregistrate până duminică nu sunt grave.

La nunta organizată în Munţii Apuseni au participat circa 600 de persoane. Localul care  a organizat evenimentul se află la al doilea incident de acest fel, după ce în luna august, 2013, peste 100 de invitaţi la nuntă au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară.

În urma unei anchete au fost depistate unele nereguli privind condiţiile igienico-sanitare de păstrare a alimentelor, preparare şi depozitare a felurilor de mâncare.

Un bărbat din Blaj a sunat la 112 pentru că nevasta nu a vrut să îi prepare o cafea. Jandarmii l-au amendat cu 100 de lei

Doi tineri cercetaţi după ce au fost prinşi căutând obiecte de patrimoniu într-o cetate dacică din Alba

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite