Viol la stână comis de un cioban de 26 de ani, pedepsit cu 5 ani şi 6 luni de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciobanul a fost condmanat la închisoare cu executare Foto Arhivă
Ciobanul a fost condmanat la închisoare cu executare Foto Arhivă

Un tânăr de 26 de ani care a violat un minor de doar 12 ani, din judeţul Alba, a fost condamnat la 5 ani şi şase luni de închisoare.

Fapta s-a produs în vara anului 2021, undeva în luna iunie. Condamnatul, Florin Nicolae B. era cioban la o stână din zona Blajului.  La stâna respectivă era prezent şi minorul de 12 ani.

Potrivit alba24.ro, la un moment dat, tânărul de 26 de ani l-a violat pe minor. Acesta a fugit, dar la scurtă vreme a povestit familiei ce s-a întâmplat. În data de 28 iunie, Florin Nicolae B. a fost arestat preventiv, iar apoi a fost trimis în judecată pentru viol.

În data de 19 octombrie 2021 magistraţii Tribunalului Albal-au condamnat pe acesta la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru viol şi 5.000 de lei daune morale.

După decizia judecătorilor din Blaj, inculpatul a forumat apel. În urma formulării apelului, dosarul s-a mutat pe rolul instanţei superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat în data de 5 noiembrie, iar o primă şedinţă de judecată va avea loc în data de 7 decembrie 2021.

Vă mai recomandăm:

 

Lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeş - Turda va fi inaugurat la 1 decembrie. Ce spune fostul ministru Cătălin Drulă VIDEO

 

Un preot din Alba Iulia, diagnosticat cu COVID-19, a ţinut o slujbă, două botezuri şi o înmormântare

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite