VIDEO Incubator de transport copii şi echipamente de protecţie, donate de Salvaţi Copiii pentru Spitalul din Sebeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aparatul donat Spitalului Muncipal Sebeş
Aparatul donat Spitalului Muncipal Sebeş

Spitalul Municipal Sebeş a primit un incubator de transport şi echipamente de protecţie pentru medici. Acestea sunt donate de Salvaţi Copiii România, potrivit unui comunicat al organizaţiei.

”Salvaţi Copiii România, cu sprijin de la Oriflame, continuă echiparea de urgenţă a spitalelor, astfel încât medicii să poată face faţă pandemiei din ce în ce mai agresive. Astfel, echipamente de protecţie indispensabile şi aparatură medicală performantă vor fi duse la secţia de copii din spitalul din Sebeş”, a transmis organizaţia, într-un comunicat.

Spitalul Municipal Sebeş a fost dotat atât cu un incubator de transport, cât şi cu echipamente de protecţie pentru medici. Crucea Roşia a mai donat Spitalului de Urgenţă din Zalău, Sălaj, două injectomate, kituri de ventilaţie, precum şi echipamente şi materiale de protecţie.

Manuela Negruţiu, medic specialist neonatolog din unitatea medicală, mulţumeşte pentru donaţie şi explică de ce este important această dotare pentru personal şi pacienţi . ”Echipamentele medicale sunt foarte importante. Transferul se poate realiza în cele mai bune condiţii, de acum încolo”, spune Negruţiu.

Salvaţi Copiii România a deschis un fond de urgenţă pentru sprijinirea imediată a sistemului medical. Astfel, a fost deschis contul special RO43RNCB0071011434790083, unde vor fi centralizate contribuţiile companiilor şi ale tuturor celor care pot să sprijine întărirea sistemului medical românesc.

Potrivit sursei citate, până acum, au fost colectate fonduri totale în valoare de 275.365 euro, iar suma de 65.028 euro provine din donaţiile persoanelor fizice care au vrut să sprijine efortul medicilor.

Citiţi şi:

 

Cum motivează un judecător decizia de suspendare a lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda

 

Relatarea dramatică a unui asistent român angajat într-o clinică din Marea Britanie: „E dezastru. Loteria a început“

 

Cadre medicale de la Spitalul Judeţean Alba testate pozitiv cu noul coronavirus. O secţie şi-a restrâns drastic activitatea

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite