VIDEO Cine este femeia decedată în accidentul grav de sâmbătă de la Aiud. Mesajul transmis de instituţia unde lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima accidentului mortal era infirmieră la Spitalul Municipal Aiud
Victima accidentului mortal era infirmieră la Spitalul Municipal Aiud

Femeia în vârstă de 45 de ani decedată sâmbătă seara în urma unui grav accident de circulaţie produs pe o trecere de pietoni era infirmieră la spitalul din localitate.

”Colectivul Spitalului Municipal Aiud este în doliu la stingerea bruscă şi tragica din viaţă a colegei noastre Doamna Bălţat Viorica Luminiţa în urma unui accident aseara la ora 20.30. Condolente familei greu încercate. Dumnezeu s-o odihnească”, au transmis reprezentanţii spitalului din Aiud.

Femeia a fost lovită în timp ce traversa o trecere de pietoni. În urma impactului, victima a fost aruncată în aer şi a căzut la zeci de metri de locul în care a fost lovită.

Din imagini se poate observa că femeia a alergat pe trecerea de pietoni, iar maşina care a lovit-o avea viteză foarte mare. La ora la care a avut loc accidentul, 20.30, ploua torenţial la Aiud.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital, dar nu a mai putut fi salvată. Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs în jurul orei 20:30. Maşina era condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Mihalţ. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferul este cercetat penal pentru ucidere din culpă.

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite