UPDATE Bărbat dispărut de 20 de zile, căutat de poliţişti. A plecat susţinând că se sinucide pentru că l-a părăsit soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Alba este căutat de poliţişti după ce şi-a anunţat fratele că se sinucide. Supărat că l-a părăsit soţia. A dipărut de la domiciliu din data de 20 martie.

UPDATE Bărbatul a fost găsit înecat în râul Mureş. Comunicatul IPJ Alba: La data de 17.04.2013, ora 1010,  poliţia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, în albia râului Mureş, în dreptul balastierei Beldiu, se află cadavrul unei persoane . La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Teiuş şi personal din cadrul ISU Alba care au scos cadavrul din apă. La examinarea sumară a acestuia nu au fost descoperite urme de violenţă. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, cadavrul a fost identificat, acesta aparţinând lui Petaca Ioan, de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care era dispărut de la domiciliu din data de 20 martie 2013 şi care era dat în urmărire naţională. În ziua dispariţiei bărbatul i-a spus fratelui său că intenţionează să se sinucidă din cauză că  l-a părăsit soţia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. 

Petaca Ioan, în vârstă de 34 de ani, din Aiudul de Sus, care locuia fără forme legale în comuna Livezile a plecat de la locuinţa fratelui său din localitatea Sîntimbru şi nu a mai ajuns la domiciliu şi nici la locul de muncă. 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în ziua dispariţiei, bărbatul i-a spus fratelui său că doreşte să se sinucidă din cauză că l-a părăsit soţia. La data dispariţiei Petaca Ioan purta o geacă neagră de fâş, blugi de culoare albastră şi pantofi negri. 

Semnalmente : 

- înălţime 1.70 m;

- constituţie atletică;

- păr negru, tuns scurt;

- faţa ovală;

- ochi căprui;

- nas drept;

- frunte lată;

- urechi apropiate;

- mustaţă;

Până în acest moment, poliţiştii din Alba au efectuat verificări în toate locurile pe care obişnuia să le frecventeze persoana dispărută însă, până în prezent, bărbatul nu a fost găsit. Acesta a fost dat în urmărire naţională. Cercetările sunt continuate.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite