Un bărbat şi fiul său minor, reţinuţi după ce au tăiat ilegal peste 800 de brazi de Crăciun VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Câmpeni au luat măsura reţinerii faţă de cele două persoane bănuite de tăiere ilegală şi furt de pomi de Crăciun. Din cercetări a rezultat că aceştia ar fi tăiat peste 800 de pomi de Crăciun.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 decembrie 2020, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe un bărbat de 49 de ani, din comuna Albac, judeţul Alba şi pe fiul său, în vârstă de 16 ani, care sunt cercetaţi pentru tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori. 

În sarcina lor s-a reţinut faptul că, în perioada noiembrie – decembrie 2020, ar fi tăiat, fără drept şi ar fi sustras 832 de pomi de Crăciun. 

În plus, în sarcina bărbatului s-a reţinut şi infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată după ce, în urma anchetei poliţiştilor, a rezultat faptul că, în calitatea sa de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi eliberat avize de însoţire false, pentru a da o aparenţă de legalitate cu privire la provenienţa pomilor de Crăciun, care în realitate, erau tăiaţi ilegal.

În cursul zilei de azi, 10 decembrie, cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale. 

 

Vă mai recomandăm:

 

Cine sunt cei şapte parlamentari de Alba. AUR a prins un loc de deputat. Câţi sunt de la PNL, PSD şi USR PLUS

 

DIICOT destramă una dintre afacerile ilegale cu lemn din Apuseni. Grupare infracţională, trimisă în judecată pentru evaziune şi spălarea banilor

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite