Persoane înţepate cu seringa pe stradă la Alba Iulia. Poliţia a deschis o anchetă şi îl caută pe agresor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin două persoane din Alba Iulia au fost înţepate pe stradă cu obiecte ascuţite, cel mai probabil ace de seringă susţin surse din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Este vorba despre un bărbat de 63 de ani şi despre o femeie de 37. Poliţiştii au deschis o anchetă pe acest subiect şi au cerut UPU fişele persoanelor care s-au prezentat în ultimele zile la spital cu această problemă. 

Pacienţilor li s-a recomandat efectuarea unor analize, pentru hepatitele virale şi HIV. Deocamdată nu au fost făcute publice date cu privire la agresor.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a solicitat spitalului să analizeze fişele UPU pentru perioada 30 mai – 3 iunie pentru a comunica situaţia persoanelor care s-au prezentat în perioada menţionată în vederea acordării de îngrijiri de specialitate şi care au prezentat plaga sau plăgi produse prin înţepare.

”În urma verificărilor au fost identificate două persoane care s-au prezentat în perioada mai sus menţionată cu plăgi prin înţepare, afirmând că au fost victime ale unei agresiuni: este vorba despre un bărbat cu vârsta de 63 de ani şi o femeie cu vârsta de 37 de ani. Niciunul nu a necesitat internare în regim de urgenţă, părăsind UPU cu recomandări medicale prin ambulatoriu”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că incidentele s-au petrecut în zona Dedeman. Există un cerc de suspecţi şi se pare că este vorba despre nişte tineri.

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite