Percheziţii în trei judeţe la traficanţi de droguri. Cinci persoane reţinute de DIICOT Alba Iulia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cannabis descoperit la percheziţii
Cannabis descoperit la percheziţii

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat miercuri, 25 mai, un număr de 34 de percheziţii la persoane din judeţele Alba, Cluj şi Braşov, bănuite de trafic de droguri.

Potrivit BCCO Alba Iulia, la data de 25 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 34 de percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Cluj şi Braşov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, mare risc şi substanţe psihoactive.

 Din cercetări a rezultat că acestea ar fi procurat, deţinut, transportat şi comercializat droguri din categoria celor de risc (cannabis), de mare risc (comprimate MDMA), precum şi substanţe cu efecte psihoactive, unor persoane din judeţele Alba şi Cluj.

În urma celor 34 de percheziţii domiciliare efectuate, au fost descoperite plicuri cu substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, muguri de cannabis, precum şi 100.000 de lei, în legătură cu care există suspiciunea că provin din activitatea infracţională. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, nouă persoane.

Procurorii au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 5 inculpaţi, iar în cursul zilei de miercuri au fost prezentaţi Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, al BCCO Cluj, BCCO Mureş, BCCO Braşov, IPJ Alba, IJJ Alba, IJJ Cluj şi BMJ Mureş.

Vă recomandăm să citiţi:

 

SNCFR, învinsă în instanţă de un şofer a cărui maşină a fost lovită de tren. Ce au stabilit judecătorii

 

Primarul din Ardeal care scoate toţi poliţiştii în stradă şi elimină 27 de posturi. Are 16 proiecte europene

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite