Patronul Elit Cugir, Dorin Mateiu, surprins de paparazzi la o întâlnire cu personaje-cheie din afacerea Microsoft

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Mateiu, în pulover alb cu ţigara în gură. Foto: cancan.ro
Dorin Mateiu, în pulover alb cu ţigara în gură. Foto: cancan.ro

Proprietarul unei dintre cele mai mari societăţi din domeniul prelucrării cărnii –Elit SRL Cugir, omul de afaceri Dorin Mateiu, a fost surprins de paparazzi cancan.ro la o întâlnire de taină cu personaje cheie din afacerea Microsoft. Este vorba despre fostul şef al SGG Eugen Bejinariu, fostul tenismen Dinu Pescariu, dar şi fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, Remus Truică.

Întâlnirea a avut loc miercuri 29 octombrie 2014 la pe strada Atena din Bucureşti, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truică (fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase). Paparazzii Cancan.ro au filmat momentele în care mai multe persoane-cheie din acest caz şi-au făcut apariţia la adresa unde fuseseră convocate.

La întâlnire au participat fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul PSD Eugen Bejinariu şi oamenii de afaceri Gheorghe Stelian şi Dorin Mateiu. Patronul Elit a mers la întâlnire cu maşina persoanlă, un Bentley Continental cu număr de Alba. Dinu Pescariu şi Eugen Bejinariu sunt consideraţi principalii denunţători ai oamenilor de afaceri şi politicienilor arestaţi în Dosarul Microsoft, fostul secretar general al Guvernului fiind şi autorul declaraţiilor incriminatoare la adresa cerlorlalţi miniştrii.

Dorin Mateiu este cunoscut ca un apropiat al fostului tenismen Dinu Pescariu, un abonat al competiţiilor de golf organizate pe terenul de la Pianu de Jos, în Alba, unde Elit deţine un turneu. În luna septembrie 2014, Tribunalul Alba a decis intrarea în insolvenţă a companiei elit, la cererea unei alte societăţi deţinute de Dorin Mateiu, Mado SRL Alba Iulia. Compania procesatoare de carne Elit Cugir, unul dintre cei mai mari jucători din această industrie, a avut în 2013 afaceri de 73 milioane de euro.

microsoft dorin mateiu

Tot în legătură cu dosarul Microsoft, în înregistrările prezentate în ultimele zile mai apare o fererire la judeţul Alba. Avocatul Doru Boştină, în declaraţia pe care a dat-o la DNA, înşiruie o listă lungă de nume ale unor persoane care au făcut presiuni pentru derularea contractului Microsoft între care, avocatul se referă şi la o persoană de la SGG “fost prefect de Alba al cărui nume nu mai mi-l amintesc”.

Compania Elit Cugir, jucător important pe piaţa cărnii, în insolvenţă cu datorii de peste 10 milioane de euro

Compania Elit intră pe piaţa nunţilor. A cumpărat un spaţiu în Alba Iulia cu 600.000 de euro

Afacerea imobiliară a anului în Alba: spaţiu de 1.000 metri pătraţi vândut cu 1,82 milioane euro

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite