O nouă tragedie pe DN1, în Alba: un tânăr de 18 ani a murit după ce a intrat cu maşina într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou accident rutier cu moartea unei persoane foarte tinere a avut loc marţi după-miază pe DN1, în Alba. Un tânăr de 18 ani din Aiud a decedat după ce autoturismul în care se afla s-a lovit de un TIR. Dumincă, o fată de 18 ani a murti în condiţii similare la câţiva kilometri distanţă.

Un accident rutier grav a avut loc marţi, în jurul orei 17:50, pe DN 1, între Aiud şi Teiuş, pe raza localităţii Gârbova. Un tânăr de 18 ani şi-a pierdut viaţa după ce autoturismul în care se afla s-a izbit de un TIR şi apoi proiectat într-un alt TIR.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, luni, la ora 17:50, în judeţul Alba, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 1 între Aiud şi Teiuş, la kilometrul 403+900 de metri, în zona localităţii Aiud, din cauza unui accident rutier. Un autoturism a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autotren.

Potrivit IPJ Alba, pe DN 1, între Aiud şi Teiuş, la kilometrul 403+900 de metri, în zona localităţii Gârbova de Jos (Aiud), B.A.L., în vârstă de 18 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în judeţul Alba, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autotractor cu semiremorcă marca Iveco, înmatriculat în judeţul Galaţi, condus de R.C. de 57 de ani din judeţul Galaţi.

image

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un autotractor marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, condus de T.I. în vârstă de 50 de ani, cetăţean bulgar. În urma accidentului, tânărul de 18 ani din Aiud a decedat. Traficul rutier a fost blocat timp de aproximativ o oră şi 15 minute.

Tânără de 18 ani decedată în accident rutier pe DN1, în Alba. Conducea un autoturism cu care a intrat într-un TIR

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite