Tânără de 18 ani decedată în accident rutier pe DN1, în Alba. Conducea un autoturism cu care a intrat într-un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 18 ani a murit duminică seara în urma unui accident produs pe DN1 în zona localităţii Dumbrava din judeţul Alba. Tânăra conducea un autoturism, nu a adaptat viteza şi a intrat frontal într-un autocamion.

În urma impactului, tânăra a rămas încarcerată în maşina pe care o conducea şi, rănită grav, cu toate eforturile făcute de echipajele de salvare şi de medicii de la spitalul din Târgu Mureş, unde a fost transportată cu un elicopter SMURD, tânăra a pierdut lupta pentru viaţă, pe masa de operaţie.

Davinia Anca (foto jos, sursa: facebook) împlinise 18 ani în luna octombrie 2015 şi era o artistă la începutul carierei – cânta în Corul Teotokos, dar cel mai mult i-a plăcut să picteze: ”… am început sa pictez de la 7 ani, pot spune un dar, o calitate, o moştenire. De-a lungul anilor, am participat la diferite concursuri şi expoziţii de pictura şi desen cu lucrările mele atât locale cât şi internaţionale, unde m-am clasat pe un loc bun. Fiecare lucrare este unica în sine, fiecare fiind executată în totalitate manual, cu multa pasiune. Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice

image

umane. Arta este dăruire de trup şi suflet prin culoare”, a scris tânăra pe blogul său.

A studiat la Liceul de Arte ”Regina Maria” şi apoi la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Alba Iulia, fiind foarte apreciată de colegii săi, care au ales-o să-i reprezinte în Consiliul Judeţean Al Elevilor din Alba. Cei care au cunoscut-o spun că era frumoasă, era deşteaptă, modestă şi atentă cu cei din jur şi a plecat prea brusc şi mult prea repede pe lumea cealaltă.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră. Ulterior, a fost reluat pe o bandă, alternativ. Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri abia în jurul orei 21.00, la două ore după accident. Autoturismul implicat în accident este marca Mercedes, înmatriculat în Dâmboviţa. Şoferiţa acestuia, o tânără de 18 de ani a rămas prinsă în caroseria maşinii şi a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare de la ISU Alba.

Potrivit IPJ Alba, din primele date, autoturismul ar fi pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu TIR-ul. Accidentul s-a petrecut pe DN1, la kilometrul 430. TIR-ul este înmatriculat în Serbia.

Citiţi şi:

 

Decizie în dosarul de corupţie de la Jandarmeria Alba: 31 de inculpaţi au fost achitaţi, fostul comandant a primit 3 ani de închisoare cu suspendare

 

Tânărul care a omorât o prostituată la Alba Iulia, trimis în judecată. Răzvan Pandelea riscă 20 de ani de închisoare

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite