Maiky, cockerul negru care nu deranjează pe nimeni. Motivele incredibile pentru care vecinii ar vrea să-l evacueze din bloc

0
Publicat:

Maiky este un cocker spaniel negru care locuiește, împreună cu stăpânii săi, într-un apartament din Alba Iulia. Nu latră și nu deranjează pe nimeni, dar, totuși, vecinii îl vor afară din bloc.

Maiky nu deranjează pe nimeni, dar nu este dorit de vecini în bloc FOTO alba24.ro
Maiky nu deranjează pe nimeni, dar nu este dorit de vecini în bloc FOTO alba24.ro

Povestea incredibilă se derulează într-o scară de bloc de pe strada Emil Racoviță, din Alba Iulia. Mai mulți locatari au strâns semnături și vor să oblige familia să își scoată câinele din apartament.

Maiky, un cocker negru, stă în apartament alături de Laurențiu, soția sa și fiica familiei. Cei trei locuiesc în chirie în apartamentul respectiv de doi ani și au înregistrat și câinele la asociația de proprietari, respectiv la întreținere.

În 22 octombrie 2023, 13 proprietari din cei 22 care locuiesc în bloc au semnat o listă prin care cer familiei să relocheze câinele în termen de zece zile, potrivit alba24.ro. Au depus lista la asociația de proprietari și au înmânat-o și familiei care deține animalul de companie.

La mijloc ar fi și o dispută între vecini. Unii dintre aceștia nu ar suporta animalele de companie și ar vrea ca acestea să nu mai fie prezente în clădire. Maiky este singurul animal de companie din blocul respectiv. De asemenea, din relatarea stăpânului, rezultă că vecinii ar fi supărați că stăpânul animalului folosește prea mult liftul zilnic când coboară sau urcă cu animalul spre aparatment.

Maiky este liniștit, nu face gălăgie, dar vecinii, pur și simplu, nu îl vor în bloc. Reprezentații asociației de proprietari au precizat că nu au sesizări că animalul în cauză ar deranja liniștea locatarilor, și nici că ar face mizerie în bloc sau în zonă.

Potrivit acestora nu există o cale legală prin care câinele să fie evacuat, în condițiile în care nu deranjează pe nimeni și, mai mult, este trecut și la întreținere.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite