Licitaţie pentru punerea în valoare a descoperirile arheologice din Cetatea Alba Iulia. Contractul are o valoare de peste 23 de milioane de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sit-ul roman din Piaţa Cetăţii
Sit-ul roman din Piaţa Cetăţii

Primăria Alba Iulia a demarat procedura de selectare a operatorului economic care va realiza restaurarea şi punerea în valoare a vestigiilor arheologice descoperite în perioada de implementare a proiectului de Reabilitare a Centrului Istoric al Cetăţii. Valoarea contractului este de peste 23 milioane de lei.

Agenţii economici interesaţi sunt asteptaţi să depună oferte până în data de 25 aprilie, ora 10.00. Banii provind din economiile realizate la contractual principal, iar din acesşti bani se va finanţa punerea în valoare a sit-ului roman, a drumului roman şi a zidului din apropierea clădirii Ierihon.

Valoarea estimată de către beneficiar a acestui contract este de 23.553.833 lei (fără TVA) din care:

-construcţii şi montaj 20.410.614 lei

-proiectare 777.500 lei

-asistenţă tehnică 247.150 lei

-cheltuieli diverse şi neprevăzute – 2.118.568 lei conform OUG 34/2006

Lucrările sunt prevăzute să se desfăşoare pe durata a 8 luni, respectând astfel graficul proiectului mare de reabilitare a centrului istoric. În acelaşi context, în data de 11 aprilie 2013, este prevăzută deschiderea ofertelor pentru serviciul de dirigenţie şantier, subsecvent acestui contract de execuţie.

Cei interesaţi pot consulta întreaga documentaţie prin intermediul sitemului de achiziţii publice SEAP sau pot obţine mai multe informaţii de la Biroul Achiziţii din cadrul Primăriei Alba Iulia.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite