Compania Naţională de Investiţii va construi o bază sportivă la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
baza alba

Compania Naţională de Investiţii (CNI) va construit la Alba Iulia, în curtea Seminarului Teologic Ortodox, o bază sportivă cu teren multifuncţional şi vestiare.

 O licitaţie penrtru contractarea lucrărilor a fost lansată miercuri, 24 iunie, pentru obiectivul de investiţii „Construire bază sportivă TIP 2 – Seminar teologic Ortodox Alba Iulia, b-dul Transilvaniei, municipiul Alba Iulia”.

Valoarea totală estimată este de 1.286.022 de lei, fără TVA. Terenul pe care va fi amplasată baza sportivă se află în intravilanul localităţii Alba Iulia, cu drept de proprietate Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia. Suprafaţă acestuia este de 1.610 mp, având o formă dreptunghiulară, cu lăţimea minimă de 35 m şi lungimea minimă de 46 m. Baza sportivă va cuprinde: teren multifuncţional pentru handbal, baschet, volei şi tenis; clădire pentru vestiare (regim de înălţime: parter, suprafaţă construită: 153,69 mp); alei pietonale şi spaţii verzi.

Terenul multifuncţional va avea dimensiunile suprafeţei utile de evoluţie 26 x 44 m şi cele ale suprafeţei utile de joc 20 x 40 m. Zona de protecţie perimetrală are lăţimea de 2 m. Marcajele terenului sunt conforme cu cerinţele Regulamentelor de funcţionare ale Federaţiilor Române de handbal, baschet, volei şi tenis. Suprafaţa de joc va fi dintr-un covor de tartan, pe un planşeu din beton armat şi balast compactat.

Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de câte 10 scaune pentru rezerve şi antrenori. Va exista şi o instalaţie pentru iluminat nocturn. Suprafaţa de joc va fi delimitată cu o împrejmuire din stâlpi metalici şi plasă bordurată cu înălţimea de 1,50 m pe laturile lungi şi cu un gard de protecţie din stâlpi metalici şi plasă textilă cu înălţimea de 6 m pe laturile scurte.

Citiţi şi:

Proprietarul unui câine care a provocat un accident rutier, obligat în instanţă să plătească daune şoferului care şi-a distrus maşina

 

Medic despre cazul femeii de 39 de ani care a murit de COVID-19 fără să sufere de vreo altă boală: „Practic, plămânii nu mai existau, nu mai avea cu ce să respire“

   

Alba IuliaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite