Circulaţia rutieră pe A1, la Sebeş, întreruptă pentru 24 de ore. Se lucrează la conexiunea cu A10

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia va fi întreruptă 24 de ore pentru amplasarea unui tablier metalic peste A1
Circulaţia va fi întreruptă 24 de ore pentru amplasarea unui tablier metalic peste A1

Circulaţia rutieră pe Autostrada A1, între nodul rutier Cunţa şi nodul rutier Sebeş Vest se închide joi, 23 iulie, începând cu ora 07.00, pentru 24 de ore.

Traficul se va desfăşura deviat pe DN1 (E81) şi DN 7 (E68).

Închiderea circulaţiei rutiere este necesară pentru lucrări de construcţie ale Autostrăzii A10 la conexiunea cu A1, care se desfăşoară în cadrul contractului “Proiectare şi execuţie Autostrada Sebeş-Turda Lot 1, km 0+000 – km 17+000”.

Potrivit reprezentanţilor DRDP Timişoara, în cazul în care condiţiile meteorologice nu vor fi favorabile, lucrările menţionate şi, implicit, închiderea circulaţiei pe autostrada A1 vor fi reprogramate.

Noul pod va supratraversa A1 şi va face legătura cu A10 pe direcţia de mers Turda-Sibiu. Vineri, 17 iulie, s-a desfăşurat listarea tablierului metalic dintre culeea sudică a bretelei 3 şi pilonul de lângă A1.

Supratraversarea pe care breteaua 3 a nodului rutier Sebeş o are la autostrada A1 este ultima la care mai trebuie ridicate grinzi, anul trecut mai făcându-se listări la alte două supratraversări peste A1.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite