Campionat naţional de dans sportiv la Alba Iulia. Sunt aşteptaţi 600 de participanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia naţională organizată de clubul „Dance To sunrise“ din Alba Iulia va antrena în jur de 600 de împătimiţi ai dansului sportiv de la noi din ţară.

Concursul  aflat la cea de-a doua ediţie, va avea loc în sala de sport a Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan“ din Alba Iulia, sâmbătă, 1 octombrie.  Concursul antrenează cluburile de profil din ţară şi este organizat de clubul „Dance To sunrise“ din Alba Iulia, coordonat de Vasile Vlad, care din 2003, este instructor coregraf, iar din 2009 este antrenor de dans sportiv.

image

Afişul competiţiei

„Ne aşteptăm să vină în număr mare, dacă luăm în calcul că la prima ediţie, din 2010, au participat aproape 600 de sportivi.  Este organizat ca şi cupă a clubului nostru, ca atare este competiţia care ne reprezintă la nivel naţional“, spune Vasile Vlad, preşedintele clubului, care este afiliat la Federaţia Naţională de Dans Sportiv.

Data limită a înscrierilor este 30 septembrie. Sunt aşteptaţi participanţi cu vârste între 6 şi 35 de ani. Detalii tehnice legate de concurs găsiţi aici.


Accesul publicului în sală se face pe bază de bilet, a cărui cost este de 10 lei.

Pregătirile pentru organizarea concursului au început încă din primăvara acestui an, date fiind şi cheltuielile ridicate pe care le implică.  „Este un sport scum, ca să vă faceţi o idée o rochie de concurs are preţul şi de 4.000 de euro. O oră de pregătire cu anrtrenor bine cotat la nivel mondial se ridică şi la 200 de euro. În cadrul competiţiei de la Alba Iulia o singură zi de concurs implică costuri de 500.000 lei, bani folosiţi pentru cazare, masă, transport,  arbitrii, parchet special, a cărui montare durează minim 6 ore , cupe şi medalii“, a încheiat Vasile Vlad.




Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite