Bărbat arestat preventiv pentru viol. Victima este propriul copil încadrat într-un grad de handicap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv pentru două fapte de viol şi ultraj contra bunelor moravur. Victima acestuia ar fi chiar propriul copil, de 22 de ani, încadrat într-un grad de handicap psihic.

Bărbatul arestat (Marcel C., de 59 de ani) locuieşte în oraşul Zlatna şi s-a manifestat în ultimii 20 de ani prin acţiuni şi procese iniţiate împotriva unor autorităţi ale statului.

 ”În seara zilei de 11 iulie, în jurul orei 20,30, în timp ce se afla într-un loc public din Alba Iulia, acesta ar fi fost observat de mai mulţi cetăţeni, în timp ce făcea acte de natură sexuală aspra fiului său, în vârstă de 22 de ani, care are handicap psihic”, a transmis IPJ Alba.

În timpul anchetei s-a descoperit că acesta şi-ar fi violat copilul, în luna mai a anului 2021, pe balconul apartamentului din oraşul Zlatna, fiind observat atunci de către un vecin. 

Bărbatul a fost arestat preventiv marţi, 12 iulie, pe o perioadă de 60 de zile. Hotărârea a fost contestată de către acesta, urmând ca dosarul să ajungă la Tribunalul Alba. 

Vă mai recomandăm:

   

Tăurile din Roşia Montană şi rolul lor în exploatarea aurului. Cum au apărut micile lacuri artificiale FOTO

 

Un gheţar celebru în România se topeşte în ritm accelerat. Cercetător: „Într-un an s-a pierdut gheaţă cât în 10 ani“ VIDEO

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite