Băiat de 12 ani decedat într-un accident rutier la Jidvei UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat de 12 ani a murit duminică dimineaţă după ce autoturismul în care se afla s-a lovit de un cap de pod pe raza localităţii Jidvei.

UPDATE: Comunicatul IPJ Alba despre accident: „La data de 18.09.2011, ora 05,20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 107, pe raza localităţii Jidvei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi lucrătorii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, care au constatat că pe DJ 107, la km 68+400 metri, I.V., de 49 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Blaj-Jidvei, datorită oboselii acumulate, într-o curbă uşoară la stânga a pătruns pe contrasens,  a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului un minor de 14 ani, fiul conducătorului auto ce se afla pe locul din spate al conducătorului auto a decedat la locul producerii accidentului, iar soţia acestuia, în vârstă de 42 de ani  şi celălalt fiu în vârstă de 17 ani, au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au rămas internaţi.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave la nivelul toracelui, fiind transportat la Spitalul Judeţean Cluj pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.“

În maşină se afla o familie, împreună cu cei doi copii, de 12 ani şi 17 ani. Şoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul copilului de 12 ani şi încarcerarea şoferului. Accidentul a avut loc dupa ora 05.00. Familia locuieşte în Jidvei şi se întorcea de la o nuntă.

„Ne-am deplasat la faţa locului cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 1 ambulanţă SMURD. S-au întreprins acţiunile de descarcerare a şoferului, de acordare a primului ajutor şi de transportare a celor 3 victime, împreună cu Serviciul de Ambulanţă, la Spitalul Municipal Blaj“, de adeclarat Florin Zecheru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite