Autorii unui jaf dintr-o maşină de curierat, descoperiţi după aproape un an. Ce sumă au furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au organizat două percheziţii la casele suspecţilor. Foto Adevărul
Poliţiştii au organizat două percheziţii la casele suspecţilor. Foto Adevărul

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat doi bărbaţi, din Reghin, judeţul Mureş, care ar fi sustras din autoturismul unei firme de curierat din Alba Iulia, peste 5.000 de lei.

Joi, 10 februarie 2022, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbaţi de 52 şi 47 de ani, din municipiul Reghin, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de săvârşirea unei infracţiuni de furt

Fapta a avut loc în urmă cu aproape 1 an, pe data de 31 mai 2021. Bărbaţii din Mureş sunt acuzaţi că ar fi forţat mecanismul de închidere al unui autoturism care aparţine unei societăţi de curierat din Alba Iulia, în timp ce aceasta era parcată pe o stradă din municipiu şi ar fi sustras suma de 5.539 lei. 

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi, poliţiştii din Alba Iulia au percheziţionat domiciliile acestora.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor precum şi pentru depistarea celui în vârstă de 52 de ani, care se sustrage cercetărilor. 

Vă mai recomandăm:

 

Efectul Autostrada. Judeţul din Ardeal care a avut în 2021 cele mai puţine accidente mortale din toată România

 

Războiul românilor cu formularul PLF, transferat în justiţie. Număr uriaş de procese pentru anularea amenzilor 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite