Alba Iulia: UPDATE Mire şi mireasă răniţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri, mire şi mireasă, au fost răniţi azi dimineaţă în accidentul rutier care a avut loc pe DN1, în zona localităţii Gârbova între Aiud şi Teuiş. Mireasa a fost rănită uşor, în timp ce mirele s-a ales cu o mână ruptă.

UPDATE: Mirele are 24 de ani şi şi-a fracturat mâna stângă în accident. Mireasa este în vârstă de 22 de ani şi a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis. A treia persoană rănită este o femeie de 58 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit poliţiştilor, tinerii erau îmbrăcaţi în costume de mire şi mireasă şi se îndreptau spre Turda, unde urma să aibe loc cununia civilă. Mirele este din Turda, iar mireasa din Alba Iulia.

Şoferul maşinii în care se aflau a efectuat o depăşirea neregulamentară şi s-a izbit frontal cu un autoturism ce venea din sens opus. Cei doi tineri şi o femeie din cealaltă maşină au fost transportaţi la Spitalul din Alba Iulia.

Mireasa s-a ales cu răni uşoare, în timp ce mirele a fost rănit mai grav, şi-a rupt mâna. Ambii au fost externaţi după ce au primit îngrijiri mediacale. Doar femeia din cealaltă maşină a mai rămas internată.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite